10 Eylül 2015 Perşembe

ПАМПЕРСИ MOONY

MOONY са високо качествена марка японски пелени за деца. Пелените позволяват на кожата на вашето бебе да „диша“ и не предизвикват алергии. Изключително тънки, меки, напълно повтарящи извивките на вашето бебе, моментално абсорбиращи и задържащи за дълго влагата, с весел дизайн, пелените MOONY си завоюват любовта и доверието на родителите по цял свят.
  Самата форма на моделите на пелените Муни е особено удобна. Коланчето може да се разширява 2-3см при движение,позволявайки на детето активно да изучава света и при това да не изпитва дискомфорта на притискащ или протриващ памперс.
  В зависимост от размера и възрастта на детето,за което са предназначени памперсите, те се допълват с различни детайли, които ги правят особено удобни за вашия малчуган.
  Уникална е и структурата на повърхността на пелените за най-малките: памучна, въздухообразна мрежичка, която отлично попива всички детски изненади, а удобните лентички около крачетата и плътно прилягащата към гръбчето поясна част позволяват на пелената да задържа цялото съдържание дори и след като се препълни.
   Памукът, който се използва при производството на тези пелени е уникален, естествен, притежава изключителна хогроскопичност, напълно всмуква влагата и запазва кожата на бебето напълно суха, при това памукът прекрасно пропуска въздух, позволява на кожата да диша и не допуска възпаления и раздразнения.
      Освен това в талията на пелените Муни е предвидена още една зона за вентилацияр изпускаща влажния въздух отвътре, за да се чувствува бебето комфортно дори и при жега. Памперсите са не само практични, но и като всички детски дрешки те трябва да са красиви и привлекателни. Разнообразните рисунки превръщат смяната на памперсите в увлекателна игра за по-големите деца.
   Индикаторът за запълняемост допълнтелно подсказва на майките, сменяйки си цвета от жълт на син,че ресурса на памперса е почти с ичерпани възможности и е вече за смяна.
    Памперсите Муни се произвеждат в два варианта - за вътрешния пазар и за износ. Производителят гарантира високо качество на производството за износ, но памперсите за Япония са били винаги много популярни сред родителите,коити обичат и ценят децата си.
     В нашият интернет-магазин Вие можете да си купите памперси Муни,коити са произведени за малките япончета. От самото си раждане вашето бебе ще бъде обкръжено с неповторимо качество и удивителна нежност
      Именно затова в нашия магазин се продават пелени Муни от всички размери - от най-малките до най-големите.
          Отдавайки предпочитание на качествените и практични пелени Муни, Вие забравяте завинаги за всичките си проблеми с чувствителната кожа и с раздразненията, ще се наслаждавате на здравето и щастието на вашето дете.
      Ние Ви предлагаме най-доброто, което Вие можете да дадете на Вашите деца!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder